HR Medewerker

Solliciteer nu

HR Medewerker

Ben jij een gemotiveerde starter in HR die klaar is om een actieve rol te spelen in ons team? Bij PB zoeken we iemand die bijdraagt aan onze groei en helpt ons verhaal te versterken. Ben jij toegankelijk, proactief en flexibel? Houd je van een omgeving waar uitdaging, innovatie en verandering centraal staan? En heb je een passie voor het werken in een team dat grotendeels bestaat uit vrouwen? Dan zouden we het fantastisch vinden om jou te ontmoeten om onder het genot van een kop kop koffie te bespreken hoe jij ons team kunt komen versterken!

Part-time · Perfectly Basics BV

Wij zijn op zoek naar een HR-medewerker met een zelfstandige instelling die ons team komt versterken bij het implementeren en onderhouden van een effectief HR-beleid. In deze rol draag je bij aan de realisatie van de strategische groeiambities van PB. Je zult een ondersteunende rol spelen in het ontwikkelen van talent binnen ons team, bereidt de loonmutaties voor, bent betrokken bij het wervings- en selectieproces, en helpt bij het optimaliseren van onze HR-processen samen met de HR-Adviseur.

Ons bedrijf bevindt zich in een spannende fase van transitie, met recente uitbreidingen en de implementatie van nieuwe technologieën. Als HR-medewerker verwachten we dat je proactief bijdraagt aan de ontwikkeling van ons team en helpt om PB naar een hoger niveau te tillen.

Vereiste vaardigheden en ervaring:

  • Precisie en een voorliefde voor een breed scala aan administratieve werkzaamheden

  • Een afgeronde opleiding in Human Resource Management of een aanverwant vakgebied.

  • Kennis en ervaring van en met Loket

  • Resultaatgerichtheid en in staat om in een snel veranderende omgeving te werken

  • Sterke probleemoplossende en organisatorische vaardigheden

  • Affiniteit met HR-systemen en -processen

  • Kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en HR

  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

  • Ervaring in HR is een pre, maar geen vereiste; wij bieden ruimte voor ontwikkeling

  • Ben je daarnaast ook enthousiast over mode? Dan is dat mooi meegenomen

Wij zijn een webshop voor vrouwen veelal door vrouwen

en bieden een hoogwaardige collectie aan kleding,

accessoires en home- en beautyproducten.

Als HR-medewerker bij PB speel je een cruciale ondersteunende rol in ons team, en draag je bij aan het realiseren van onze ambitieuze doelstellingen. We bieden je een levendige en dynamische werkomgeving waarin je volop kansen krijgt om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Je kunt rekenen op een marktconform salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en intensieve begeleiding door de HR-Adviseur.

Ben je enthousiast om je HR-carrière bij ons te starten en herken je jezelf in deze rol? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen over de vacature? Die horen we ook graag van je.

WORD HR. BIJ PB.

Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Solliciteer dan direct!


*Geen acquisitie aan de hand van deze vacature.