HR-Adviseur

Solliciteer nu

HR-Adviseur

Ben jij bent de motivator die ons team inspireert, begeleidt en uitbreidt. Bouw mee aan de groei van PB en help ons verhaal te versterken. Zou jij jezelf omschrijven als toegankelijk, strategisch en flexibel? Houd je van uitdaging, innovatie én verandering? En last but not least; word jij enthousiast van het begeleiden van een team dat grotendeels bestaat uit vrouwen? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie..

Part-time · Perfectly Basics BV

Wij zijn op zoek naar een ervaren HR-adviseur die ons intern kan helpen met het implementeren van een duidelijk HR-beleid dat bijdraagt aan het behalen van de strategische groeiambities van PB. Als HR-adviseur ben je verantwoordelijk voor het bewaken van een duidelijk HR-beleid, het identificeren en (door-)ontwikkelen van talentvolle medewerkers en het beheren van het werving- en selectieproces.

Daarnaast zijn wij als bedrijf in transitie en hebben we onlangs ons buurpand erbij betrokken. We zijn bezig met de implementatie van nieuwe technologieën en verdere uitbreiding/opbouw van team PB. Als HR-adviseur verwachten we van jou dat je ons team begeleid bij het behalen van hun doelen, om PB te helpen naar een volgend niveau te tillen.

Vereiste vaardigheden en ervaring:

  • Een afgeronde opleiding in Human Resource Management of een aanverwant vakgebied.

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in HR, bij voorkeur in een zelfstandige functie

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

  • Goede kennis van de relevante wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en HR

  • Ervaring met HR-systemen en -processen (als hibob.com, bamboohr.com of loket.nl)

  • Uitstekende probleemoplossende en organisatorische vaardigheden

  • Resultaatgericht en in staat om in een snel veranderende omgeving te werken

  • En misschien word je ook wel heel blij van mode!

Wij zijn een webshop voor vrouwen veelal door vrouwen

en bieden een hoogwaardige collectie aan kleding,

accessoires en home- en beautyproducten.

Als HR-adviseur bij PB ben je een belangrijke schakel in ons team, waarbij je helpt onze ambitieuze plannen te verwezenlijken. Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving met veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Klinkt dit als een geschikte baan voor jou en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan vandaag nog! Heb je vragen over de vacature? Ook die kun je kwijt.

WORD HR. BIJ PB.

Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Solliciteer dan direct!


*Geen acquisitie aan de hand van deze vacature.