Customer Service Medewerkster

Solliciteer nu

Customer Service Medewerkster

Bij Perfectly Basics draait alles om tijdloze mode en een hoge mate van service. Wegens groei zijn wij daarom op zoek naar een collega – of eigenlijk een derde musketier - die voor 3 dagen ons kleine, gezellige en hardwerkende Customer Service team komt versterken. Is je interesse gepiekt en zin mee te groeien met PB? Kom dan snel kennismaken met je potentiële nieuwe collega’s Fleur en Ashley!

Part-time · Perfectly Basics BV

Jouw werkdag als Customer Service medewerker

Je begint je dag met een lekkere kop koffie, zet je computer aan en gaat gelijk aan de slag met de belangrijkste tickets en issues. Rond half 10 gaan de telefoon en de live chat aan, en dan ben jij er om al hun vragen te beantwoorden, problemen op te lossen of stylingadvies te geven. Je denkt in oplossingen en zet graag dat stapje extra voor de klant.

Daarnaast ben je ook de held(in) die verantwoordelijk is voor het digitaal verwerken van de retours. Denk daarbij aan ruilingen, terugbetalingen en het oplossen van eventuele klachten of problemen met transacties. Kortom, elke dag is een mix van klantenservice én een flinke dosis fashion! Met het beantwoorden van dagelijkse klantvragen verzorg je ook de correcte administratieve afhandeling bij elk vraagstuk. Hierbij is secuur registreren en werken van groot belang.

Wie ben jij?

Naast jouw servicegerichtheid zoeken we iemand die:

• 3 dagen beschikbaar is (het liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag)
• Vlekkeloos de Nederlandse en Engelse taal beheerst
• To-the-point is en efficiënt werkt
• Ervaring heeft met Zendesk in een vergelijkbare functie
• Flexibel en stressbestendig is
• HBO-denkvermogen heeft
• Veel positieve energie meebrengt naar de werkvloer
• Representatief, betrouwbaar en enthousiast is en gaat voor full service

Wat bieden wij jou dan?

• Een (meer dan) marktconform salaris
• Begeleiding en ontwikkelkansen in een snelgroeiend bedrijf
• Een geweldige werksfeer met loyale hardwerkende collega’s
• Een prachtig en inspirerend kantoor in de Waarderpolder, Haarlem
• Extra’s zoals de onmisbare vrijmibo, jaarlijkse tombola, smaakvolle BBQ’s, een spetterend kerstfeest, opleidingen en wie weet heb jij een briljant idee om onze samenwerking te versterken. Hier is alle ruimte voor!

Wij zijn een webshop voor vrouwen veelal door vrouwen

en bieden een hoogwaardige collectie aan kleding,

accessoires en home- en beautyproducten.


Focus op werkplezier

Bij ons staat het welzijn van onze (meer dan) 50 medewerkers op nummer een. Niet alleen geniet je hier dagelijks van een geweldige (en gezonde) lunch, maar we ondersteunen je ook volop in je persoonlijke groei. We belonen niet alleen goed, maar doen dat ook nog eens op maat, en dankzij onze korte lijnen kunnen we supersnel knopen doorhakken. Jouw geluk staat voorop bij ons. Daarom is de perfecte match tussen jou en het gewenste profiel voor ons van groot belang. 

Over PB

Wij zijn een webshop voor vrouwen en bieden een hoogwaardige collectie aan kleding, accessoires en home- en beautyproducten. Wij geloven in slow fashion en bieden tijdloze stijlen die langer meegaan dan een of twee seizoenen; zowel op het gebied van kwaliteit als stijl. Bij ons vind je die perfect-fit jeans, zijden blouses om verliefd op te worden en dat ene leren jack dat met de jaren alleen maar mooier wordt. Ons merkenpakket biedt een mooie balans tussen eigentijdse en tijdloze essentials, en eye-catchers waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

En nu?

Wat leuk dat je enthousiast bent! Solliciteer via de knop hieronder en voeg je LinkedIn, CV en motivatiebrief toe. Graag verzoeken we jou om z.s.m. te reageren. We kijken uit naar jouw reactie en hopen spoedig kennis te gaan maken met elkaar!

WORD PB CS MEDEWERKER BIJ PB.

Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Solliciteer dan direct!